Te beköltöznél a kiadó albérletedbe?

Figyelj. Én értem, hogy nem értesz hozzá, én azt is értem, hogy te értesz hozzá. Azt viszont értsd meg te is, kérlek, hogy én soha nem fogom kivenni az albérleted. Leírom, miért, figyelj csak.

Bátorkodom élni azzal a feltevéssel, hogy te kiszeretnéd adni a lakásod. Vedd figyelembe, hogy én ki szeretném venni a lakásod. Hogy abból az én lakásom legyen. Ne azt írd, ne írd azt, egész egyszerűen ne írjál és zárójelben sem olyat, ami engem nem érdekel. Nem érdekel, hogy te nem bírod az állatokat. Oda ne írd, hogy kisállat nem jöhet, de egyáltalán semmilyen állatokról te ne írj. Egyből becsuklak. Nem te költözöl, én viszem hozzád az életemet. Olyat se írj, hogy egy meg hány évre minimum. Becsuktalak megint. Még oda sem költöztem, de már fenyegetsz. Bedobozoltam az életem, hogy valahova lerakjam, de pedig kifogásokat keresel, hogy miért ne menjek oda. Jobb, hogy még mindig nincs kiadva a lakásod, mint hogy két féléves bérlőd lenne?

Arra kérlek még, ne tegyél a lakásba bútorokat. Ne azért tegyél a lakásba bútorokat, hogy bepipáld. Nem érdekelnek az összeguberált szekrények és dohos fotelek. Írd oda nyugodtan, a lakás nem bútorozott. Nem egy lomtalanítási kupacba akarok beköltözni. Lakásba mindinkább. Te beköltöznél a saját kiadó albérletedbe? Szerinted a fotón nem látom, hogy lóvá akarsz, tenni, Feri? Miért paprikázol fel azzal, hogy úgy csinálsz, mintha, közben dehogy.

Ja meg látom a fotón, mi, öregem? Komolyan kétezertizenegyben, amikor már a fogkefédben is három megapixeles kamera van, képes vagy úgy feladni a hirdetésed, hogy nem töltesz fel róla képeket? Őszintén, Feri, ez mi? Szerinted nem azzal kezdem, hogy csak képes hirdetéseket? Gondolod, hogy mert odaírtad, hogy kutyakizárt-nemdohányzó-minimumegyév és majd felhívlak, hogy halló megnézném a lakást, mert jónak tűnik? Fater, kölcsönadom a mobilom. De cserébe légy szíves csinálj fotót. Ne a kiteregetett ruhákról, és a fogmosó pohár sem érdekel. A kurva vicces csempe sem. Csinálj sokat, nyugodtan. Mutasd meg a szobát, hol a konyha, fürdő. Nem kell szaroznod, az ingatlan.com-ra fel tudod majd tölteni mind. Nincs időm elmenni hozzád, hogy megnézzem, hogy ez tényleg nem érdekel. Neked sincs erre időd. Hadd döntsem el egy perc alatt.

Viszont ha egyszer becsuktalak, azt hiszed, ha ugyanazt más címmel felrakod, nem szúrlak ki egyből a csíkos tapédádról? Ne bosszants, kérlek. Nem akarod kiadni a kecót? Mert én kivenném. Írd oda, hogy engem mi érdekel. Mást ne, de azt igen.

Reklámok