Olliezd rám a picsád!

Lapzárta után.

A buzifelvonulásról. A rendőrfelvonulásról. A buzis rendőrfelvonulásról. A rendőrnek öltözött buzik felvonulásáról. Mert hát állítólag voltak buzik, de mink azt nem láttuk, kérem, csak a rendőrőket. Azok voltak ott, sokan. Hogy megettük milyen kamionokon voltak és mik, azt kérem nem láttuk. Sokan voltak. Voltak vagy párezren (hatezren /MTI/ – szerk.)! Hogy a menet mivégett, ne firtassa. Ott voltak, mert meg kellett védeni a haza becsületét. Kinek a hazájáét? A buzikét? A piros pártelnökünk azt mondta, és ha megmondta hát megmondta!, hogy mindez, hogy lássa, „nem engedjük, hogy pár ezren félelemben tartsák a többséget”. Kint a bárány, bent a farkas. De hát a magyar volt kint, bent meg a buzik, akkor a többség a buzi? Vagy hát a pár ezer rendőrre gondol még?

Sóhajt.

El kell fogadni, mások, lássa be, a másságot el kell tudni fogadni. Maga nem fogadja? De hát már mindenki buzi, kapcsolja be, lassan már a pápa is kámingátol, vagy hogyan hívják azt. Én értem, hogy ők buzik, melegek, valamik. No de ettől miért dagad így a mellük, kérem? Mire föl erre ez a sok hűhó? Jöjjön, aztán legyen maga is meleg! Hát külön pártot akkor már ne alapítsanak? Akkor kamionozzanak most a fogyatékosok is? Tolószékben a vagi? Mindenkinek megvannak a problémái, erre mire föl kérkedni?, mondja már meg. Mások érdekeit védeni kell. Szó se róla. Védjék is, amondó vagyok. A cigányokét is. Annyira védik azokat is, rohan egyből, ombudsmanhoz meg a biciklidért, szerintem talán a cigányok is vonuljanak fel, hogy hát cigánynak lenni jó, fogadják el őket, mert már ők sem a kisebbség, a többség bár.

Főzőműsor után.

»Nem kellene a melegeknek hergelni a radikálisokat«, nyomja meg a gombot. És megnyomta!, minden második híradóhus, kérem, legyen az a radikális bárki is, de a meleg mégis csak hergeli, így vagy úgy. Az esemesező is, vagy annak a Tomcat néven elhíresült blógernek van kérem sok pénze, a TV2-ben is megszavazták 8:2-re, nem kellenek a buzik. Így nem. Hát már a puha fotelbe tespedt néző is így látja? A saját kanálisán, a saját médiáján keresztül, hát akkor kérem, ma már a média sem az igazi? Hát nem képesek még jobban megvágni? Még több félmondatot elcsípni? Még jobban összekuszálni az időrendiséget? Hol vagyunk már ’84-től, és ennyire képes csak a magyar média? Még több buzit a képernyőre!, hátha egyik-másik lehányja majd gusztusában, addig se látja legalább a tévét.

Reklámok