Kérek egy kávét mézzel és tejszínnel

Reggel srác lohol az éppen állomásra befutó metró után, útközben persze elkapja az őr, mire az rágyújt, hogy jogok meg ne taperolj, meg különben is te buzi, itt a metró, és mindjárt rendőrt hívok sít, mire a kontroll teljes nyugodtsággal közli vele, hogy arra ugyan semmi szükség, ne fáradjon, és megfordítja a BKV igazolványát.

Viszont mióta a BKV civil ruhásokat is alkalmaz, egy más világ jött el. Köszön, napszaknak megfelelően, udvariasan megkér, hogy útiokmányomat mutassam meg, megmutatom, megköszöni, elköszön. Mert ugye ellenőrködéshez önmagában nem kell rendőrtiszti. Nem úgy a másik, 76-oson, a sovánka meg a dagadt, felszálltak és félreborult a troli, onnan tudtam hogy ellenőrzés lesz, meg egyáltalán nem feltünően a troli indulásakor szétszórodtak, mind a ketten, miközben vadul kotorásztak a zsebükben a mandzsetta után, na a kövérkésebb csinálta azt, hogy épp majmot fogtak, és szálltak volna le vele az állóban, mikoris a dagadt kabátja beakadt az egyik ülésbe, így hát még két megállót hetyke bazmegelésbe és kurvaanyázásba töltöttek fent a buszon, a sovánka meg csak nézte borjún, hogy segítsek? de te csak ne segítsél, hát látod, hogy beakadtam, bazmeg. Ha ilyet látsz, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz nála jelvény.

Ha meg futni van kedved, akkor vedd el a lépcsőn lefele menet a bérleted és septében csak rántsd elé, ha meg nincs bérleted?, hát dögölj meg, bátran. Amúgy taperolni éppen van joga, rendőr vagy nem rendőr, a metró magánterület.

Reklámok