Minőségét megőrzi: a hátoldalon.

Maga akarna fizetni? Minek fizetni? Ingyen mégiscsak jobban csúszik a sör! A csaposnak is ingyen van, mindenkinek ingyen van! Mindenki kapja ugyanazt, ingyen, fizetni nehogy kelljen érte! Minőségi szolgáltatásokat, lehetőség szerint persze, IGEN, ingyen!

Szóval hogy most akkor az orbán nyert, a gyurcsány vesztett? És akkor mit csinál a győztes és mit a vesztes? Az orbán mindenkinek elmondja, hogy ő nyert? (korim, #1278)

Igenis, bele akarnak szólni [az emberek a közügyek intézésébe], fogalmazza meg Navrasics Tibor. Hát hogyne. Hát hogyne akarnának. Ha megkérdezik tőled, akarod-e, hogy még több pénzt ne vonjunk el, maga mit válaszolna? Hát először megfejtené a mondatot, majd vérben forgó szemmel kiáltaná, hogy IGEN, a pénz bűnös, maga az ördög, ne kelljen fizetni, vagy hát ha valakinek kell is, ugyan az én ne legyek! Hogy a kormány az mi fán terem, mi fán termel, honnan lesz pénze, és mégis, ezt a csupa nagy INGYENESSÉGET miként is viszi végre, az többnyire ködbe vészik, de hát vesszen is, ködbe ha máshova nem, a kormány is maga az ördög, ELKÚRTÁK, le a porondról, jöjjön a másik BOHÓC – a másikat kérjük.

Maga miért válaszolna másként? Maga miért válaszolt másként? Nem akarta, de hát miért akart fizetni, ha van mód, hogy ne fizessen? Mi mást tehetne csórikám, ha megkérdik tőle a JÖVŐ LOVAGJAI, barátim, szórod te a pénzt? Hát hogy szórná! Mikor nincs is mit! Ami van, meg inkább a csaposnak, vagy fizessem magam az ötéves kocsmatúráimat? Még mit nem, avagy, hogy IGEN, ne fizessem.

Az alkotmányjogban van egy tétel, miszerint nem lehet költségvetés kérdésében a népet szavazásra bírni. Amikor a gaz MÚLT ÖRDÖGEI rafináltan kitalálták, hogy szavazzon, akar-e ingyenes nyelvvizsgát ajándék nyugdíjemeléssel!, hát hogyne akart volna, ment is szavazni (illetve ment is volna, ha nem futnak ki az időből). Ezidőtájt nevezett Zlinkszky János kifejtette, hogy ezekben a kérdésekben már pedig nem lehet népszavazást hirdetni, mert valamennyi érinti a költségvetést. Hogy akar-e nem fizetni, az nem érinti. Zilinszky a tegnap esedékes volt „három-igenes” népszavazásnál azon a véleményen volt, hogy egyik felmerült pont sem érinti a költségvetést. Már hogy érintené! Hiszen INGYEN van minden, felülről jön az égi manna, álljon csak ki elébe–alája, csak előbb csukja be szemit-fülit, nehogy bele menjen.

Döntöttem, 2010-ben én is indulok a választásokon. Csak előtte még gyorsan kiírok egy népszavazást, nekem nem kell három pont, elég lesz egy kérdés is, így fog szólni: „Ön nem ért egyet azzal, hogy 2009. január 1-jétől ne mindenki kapjon tizenharmadik havi fizetést?”

Szomorú vagyok. De nem miattad. Érted. De hogy is érthetné! Egy értelmetlen kérdésre nem lehet értelmesen válaszolni

Reklámok