Ne drogozz, hanem pörköltözz

A koncert végére igencsak elbizonytalanodtam, vajon a két srác azon kérdésére, hogy a Ludditák milyen zenét játszanak, tényleg a hiphop lett volna a helyes válasz, lévén a DJ lepörgetése után a haját vadul rázó Tita és az első három sor önfeledt pogózása valahogy furcsa érzéssel töltött el, Vastag hörgése pedig végképp eloszlatta a kétségeimet – én egy kibaszott rock koncerten vagyok, pedig nem is úgy öltöztem.

MC Titi (Ludditák) az A38-on

Otthon persze kiváncsiságból megnéztem a programfüzetet, és úgy látszik e kérdésben a hajósok sem jutottak dűlőre, mert a fellépés stílusát jellemző ikont a Ludditák–Zubony párosnál nemes egyszerűséggel lehagyták.

L azt mondta, neki ez a nagylemez pedig tetszik, persze ő a Hiperkarmát is szereti, de ha őszinték vagyunk egymáshoz, akkor megállapítjuk, hogy a Luddita–lányok is öregednek, és a 22 számból összelapátolt Tizenegyes duplakorongot még a Jézuska sem fogja a fa alá tolni. A Sinyás szám pedig egyszerűen ciki, halló! Amúgy az Est csinálja jól, aki ahelyett, hogy leírná, mennyire szar lett, Ludditák: Tizenegyes cikkelyében kisregényt ír a mindenről, magát az LP-t pedig egy fél paragrafusban elintézi, ott is csak elannyira, hogy a Hajón lesz a lemezbemutató, kézcsók. Én Ludditák albumot hallgatok.

Reklámok