Kifordított tükörkép

Kedves naplóm,

Általában kínosan ügyelek arra, hogy színben összeillő alsónadrágot vegyek fel a zoknihoz. A nadrág nagyban befolyásolja, hogy milyen pulóvert fogok felvenni, és mindezek összessége és az éppen aktuális hangulatom határozza meg, hogy melyik póló lesz a nyerő. Az utóbbi időkben hordok sálat.

Otthon alsógatyában vagyok. Távfűtés, zsír.

Nem tartom magam buzinak. Azt, hogy mások annak tartanak-e, nem tudom megítélni, célszerűbb volna őket megkérdezni, mindazon által az olvasó maga is dönthet annak alapján, hogy már létesítettem szexuális viszonyt azonos nemüvel, így tehát buzinak tart-e, és egyúttal leszögezném, hogy nem, szopni még nem szoptam. Csak pure backshot.

Valójában boldognak éreztem már magam, így felfogásom szerint ez a pillanat újra már nem fog elkövetkezni, lévén az ember csak egyszer lehet boldog, és te is, újra már nem fogod érezni azt a varázst, amelyet életed első és egyben utolsó boldog pillanata adott neked. Néha felelevenítheted, ebben segítenek a különféle kábítószerek. És jut eszembe, meg is fogsz halni, csak ha már ilyen őszintén beszélünk egymáshoz.

A fentebb írtak némelyike valótlan információt közöl, és tény, hogy vulgáris vagyok, persze te nem. Új év, shalom. (Jogi kötelezettségünknek eleget teendő: Attila hívott meg. Beutalót nyertek: Thuy és Boglárka. Gratulálunk!)

Reklámok