Kitakarítottam a szívemet

Másokban bizonyára részvétet keltene, ahogy hagymától bűzölgő szájjal egy szál alsógatyában a szádból lógó csikk parazsát bámulod a gangon, miközben akkorát böfögsz, hogy még a max hangerős breakz mellett is némi szégyenérzet fog el, de valójában a titok nyitja abban rejlik, hogy amellett, hogy mindkét oldalát bedörzsölöd borssal és fokhagymával, vékonyra szelt gerezdeket is beledöfködsz, az aranybarnára sűlt oldalát ahogy fejre fordítod, az olajban megolvadt trappistát elkened a tetején, teából pedig felejtsd el az extra fűszereseket most az egyszer, és valami natúr fűvel ízesített vízbe facsarj egy negyed citromot, így ni. Minden este ilyet zabálok, de még nem sikerült átlépnem a hatvan kilós álomhatárt, úgyhogy javaslom a Norbi update konyha fogásai közé.