A menstruálás előtti napokban te is fel tudnád falni az egész hűtőt?!+

A következő műsorszámot felnőtt olvasóink számára ajánljuk.

Pár pillanatig mind a ketten néma csöndben álltak, tekintetük előre meredt. Nincs visszaút. Borzaska kigombolta az ingjét, majd odaadta Kázmérnek. Furcsa volt, hogy tizedikes létére erőteljes, dús szőrzet fedte sportos mellkasát. Többek között talán ennek is volt köszönhető, hogy olyan népszerű volt a csapatban. Megszabadult rövidnadrágjától, majd levetette szétrúgott csukáit is. Enyhe 41-es lábszag csapta meg a fiúk orrát, de nem törődtek vele. Kázmér végig nézett az előtte álló, már majdnem teljesen pucér barátján. Beleremegett. Kéjes borzongással gondolt arra, hogy egyszer majd talán ő is kalandozhat nyelvével Borzaska kétségbeejtően szép combjain, és megérintheti ajkával a fiú hímvesszőjét. Még egy év, és végre kilencedikes lesz.
Borzaska nagyot sóhajtott. Letépte magáról alsógatyáját is, és immáron anyaszült meztelenül teljes szépségében állt Kázmér előtt. Izgatottan, félig meredező végtaggal, de készen állt.
– Gyerünk! – gondolta és neki iramodott. Futott. Göndör szőke fürtjei belelógtak kékes zöld szemébe, amely csak úgy csillogott a mámoros vágtában. Hatalmas farka kétszeresére nőtt az izgalomban. Ahogy szaladt a folyosón, gyengéd nyögéseket, kéjes büfiket váltott ki diáktársaiból. Hófehér tündéri teste, vonatozásra invitáló pufóka feneke, lebigyesztett rózsaszín ajkai mindenkit megbűvöltek. Borzaska heréit lágyan csiklandozta a tovasuhanó szellő, amelytől teljesen beindult. Megfogta golyóit és finoman masszirozni kezdte. Meztelen testét cirógatták az ablakokon besütő napsugarak. Érezte, hogy percek kérdése, és elélvez.
Mielőtt kiért volna az udvarra, a folyosó végén megpillantotta Lukit. Eszébe jutottak azok a pillanatok, amikor nyaranta együtt töltötték szabadidejüket és egymást is. Luki is megérzett valamit. Szempillantás alatt megszabadult felesleges ruhadarabjaitól és pucéran kiállt a folyosó közepére a közeledő fiú elé. Megmarkolta saját seggét, és szabaddá tette a bejáratot. Borzaskának sem kellett több bíztatás. Mihelyt Lukihoz ért, óriási fütykösét, amely büszkén volt a tizedikesek jelképe, egy másodperc alatt belenyomta szerelme csábítóan hatalmas fenekébe. A gyönyörtől mindketten felnyögtek, túlharsogva a többi diák zajongását. Az egymáshoz tapadt két szűzi test, és vad ringatózásba kezdett. Elszabadult a pokol. A fiúk körül megszűnt a világ, egymást akarták; szopni, kúrni.
Borzaska nem bírta tovább. Egy ordítással beleélvezett Luki irigylésreméltóan szűk nyílásába, aki a beléáramló forró nedvtől teljesen megszédült. Felpattant és beletömte robbanó fütykösét masiniszta barátja szájába. A nedves járat gyorsan tűzbe hozta Lukit. Semmi sem tarthatta vissza már, hogy egy finom nyögés mellett ne tegye még lucskosabbá barátja nyílását.
A két izzadt fiú végül egymáshoz bújva, lihegve várta, hogy hevült testüket lehűtsék az iskola könnyed légáramlatai.

Reklámok