Dobban mint pillangószív

Adrian Hudson: Last StandJátékra buzdít a magyar, dobogjon halk pillangószív, dölj csak hátra, lazíts, kiskapitális geek leszek. A napokban debütált Harkányi Zoltán neve alatt a Keresőblog a hazai online marketinggel foglalkozó szaknaplók listáját bővítendő, noha a ténylegesen célzott terület csupán ennek vékony szelete; keresők, valójában [m]inden ami a Google-[l]el történik, vagy azzal kapcsolatos.

Lelkes a fiú, rögvest be is dobta magát a köztudatba, pillangószív jeligére hirdet versenyt. Játékszabályokat nem definiál, a meccs pedig érdekesebbnek ígérkezik a közelmúlt vébéjénél, hiszen a focinál már csak egy nagyobb bunda van, az pedig a SEO. Eszközöket ki-ki saját maga válogathatja meg, majd jönnek a mentegetőzések, hogy ő fehérsapkás, másik meg fekete, félév tiszta játékidő, aki úgy gondolja, mókának sem utolsó.

(Aggodalmamnak csupán atekintetben adnék hangot, hogy az ötlet jó, de nem kimunkált. Az az a szabály, hogy nincs szabály elv a valós életben igen riktán működik, valamint egy egészséges verseny objektív méréséhez mindenféleképpen elengedhetetlen kellék.)

Illusztráció: Adrian Hudson: Last Stand

Reklámok