Két becherovkát kérek

Brit hírforrások szerint Materazzi son of a terrorist whore jelzővel illette a muszlim Zinedine Zidane-t (nézze meg a videot!). A FIFA is reagált közleményében.

Anyone who publicly disparages, discriminates against or denigrates someone in a defamatory manner on account of race, colour, language, religion or ethnic origin, or perpetrates any other discriminatory and/or contemptuous act, will be subject to match suspension for at least five matches at every level.

Mindig mondtam, hogy az olaszok buzik. (György is mondta, szexuális identásuk alapján is a fiúk inkább egymáshoz vonzódnak, noha ez érthető a szőrös mellű, kissé korpás bajszú olasz nők mellett.) És igen, méltán érdemelték meg a világbajnoki kupát. Nagyon ügyesen fociznak, ezt a döntőben is bizonygatták. A mérkőzés teljes ideje alatt lófaszt sem csináltak, azt kitartással azonban, egy kibaszott helyzetük nem volt, egész végig egy esetleges góltól félve inkább deffenzív taktikát folytattak, oly annyira, hogy ellenfél térfeléről kapusnak hazaadta az egyik. Így is van, futball mindenek előtt.

Reklámok