Rocks your blocks or sucks ass?

React! A franciák mindig szeretnek a csóri nép orra alá borsot törni, Japán mellett kíméletlenül diktálják a divatot. Ha éppen nem, akkor pedig előállnak olyannal, amiről akaratlan is beszél a pór. Ha pedig éppen kifogynak a divat ötletekből, megmutatják, miként lehet feldobni azt némi pornóval. A Shaï divatcég honlapján miután tudattuk, hogy nagykorúak és szexre éhesek vagyunk, rögvest szexuális identitásunk felől érdeklődnek, avagy a férfi-férfi, nő-férfi, netán nő-nő kollekciót szeretnénk megtekinteni. Eleinte kétkedve fogadtam, hogy miért kell túl reagálni néhány puritán csókjelentetet, de amikor a csaj elkezdte szopni a srácot, meggyőztek.

A katalógusok egy-egy Flash video formájában tekinthetők meg. Mindhárom mozi egy, a korábban kiválasztott párnak megfelelő intim együtléttet örökít meg. A szeretkezések alkalmával ruhában startol a pár, majd a hangulat fokozásával igyekeznek ezektől megszabadulni — a nyálát csöpögtető fogyasztó pedig mindeközben zöld pöttyökre kattinthat, ahol a bővebb információkhoz juthat az adott ruhadarabról. A készítők gondosan ügyeltek arra, hogy egy termék bogarászása közben a látogató véletlenül se maradjon le a legapróbb hancúr részletekről sem, így ha sikerült eltalálnunk a zöldpontokat (szex mellé játék is, hogy mikre nem gondolnak!), a filmkatalógus lejátszása a böngészés idejére megáll.

Miss Cleo a Shaï divatcég férfi-nő katalógusából

A mozik alatt a tökéletes multimédiás élvezetet Ben & Louise hihetetlen jó „No Reason To Be Shaï” c. száma nyújtja, amelynek trip-hop, hip-hop és nu jazz verziója letölthető. (De hogy a dzsezz miért pont a buzik alatt van?) És hogy a hanghatás tökéletes legyen, néha betekintést engednek a kulisszák mögé, sejtelmesen egy-két nyögdécselést is áthúznak a függönyön a lányok élvezetéből. (Szerkesztőségünk a fiú-fiú katalógus átnyálazásától eltekintett, így erről többet nem tudunk nyilatkozni, habár a másik két prospektusból kihagyottnak érzett anális közjáték hiányának ingere ott biztos kielégítésre talált volna.)

Részlet a Shaï divatcég férfi-nő katalógusából

Kedves a szerkesztőktől, hogy gondoltak az ifjabb nemzedékre is, így tanító célzattal a nő-férfi pár óvszerben szeretkezik, és kedves tőlük továbbá, hogy a végén a fiú nem a lány arcára, csak a hasára élvez, így egy kerek egész pornó videoklippet sikerült házasítaniuk az online divatkatalógus fogalmával. Kezdtük meztelen cicis Fa tusfürdővel, és most itt tartunk. Durvul a piac.

A mozik lejátszásához Flash 8 kell, aki pedig nem bír magával, lehúzhatja a gépére (Quicktime MOV), az iPodjára, de RealPlayer 3GP mobilverzió is készült.

Reklámok