Nézik a csillagok

Ültem villamoson és Volvo dzsippben, voltam utcán és háromemeletes lakásban, fogtam iPod Videót és lengyel vodkát, ittam Kubut és orosz vodkát. Láttam ma Philips Wireless Music Stationt. Olyat, amiről tízéves kölyök korom óta fantáziálok; hogy a fürdés közben ugyanaz a szám menjen, amit a szobában elkezdtem hallgatni. A központhoz legfeljebb öt fogadófél tud kapcsolódni. Beteszed a CD-t, a belső merevlemezére felmásolja a számokat, megnyomod, hogy Music Broadcast, és automatikusan a figyelő módba állított kliensek elkezdik WLAN-on keresztül streamelni a zenét, és lejátszás indul. Lévén internet kommunikációra alkalmas készülék, online rádió állomást is foghatsz vele, de PC-ről is felszippanthatod vele a zenegyűjteményedet. Gondolod, hogy drága, közben dehogy. Egy iPod Nanónak az áráért hozzád dobnak egy ilyet. A termék érdekessége, hogy gyenge rádiójel esetén a kliens automatikusan lekapcsolódik a központról, és vissza már nem tud.

Az állomás területén kérjük ne gyújtsanak rá. Vajon melyik dohánycég szponzorálja a BKV-t, hogy minden pirosmetróval utazó dohányzó utas eszébe jutassák, hogy amit elhagyják az állomást, gyújtsanak rá. Reggel erős vagyok, és itthon hagyom a doboz cigit. Nap végén már nem vagyok az, és veszek egy dobozzal. Itthon pedig gyűlnek a félig teli L&M-ek. Ez a kevésbé gazdaságos megoldása a kevesebb dohányzásnak.

25-én, szombaton AeroCafé Tavasznyitó Fesztivál lesz a budapesti Vasúttörténeti emlékparkban. Az est folyamán fellép többek között az Anima Sound System. A jegyár igen kedvezményes, helyszínen 3800 Ft. Úgyhogy Anima ide vagy oda, én inkább Balatonra megyek. Legyél te is bleeding star!

Reklámok