Szép volt, jó volt

Véget ért a Magyarországi Web Konferencia 2006. Django: Python on Rails c. előadásom fóliái megtekinthetők online. A prezentációhoz kapcsolódó blogmotor forráskódjai letölthetők TAR csomagban. A diasort is mellékeltem.

Köszönöm többek között Dohány Tamás *, Farkas Szilveszter * és Őry Máté * elismerő szavait, valamint köszönöm a szervezőknek ezt az újabb kiváló színvonalú konferenciát.

* Török Gábor jött utána a Django: Python on Rails-el. Bírom ezt a csávót, mindíg úgy tud előadni, mintha mi sem lenne természetesebb annál amit mond. Végig úgy érzi az ember, hogy milyen jó kis szórákozás ez a Django, aztán ha már megy, akkor meg tényleg.

* A napra a koronát a(z) (számomra/számunkra) utolsó előadás tette fel, nevezetesen a Django: Python on Rails Török Gábortól (aka. slink, Gabó, stb.) Végre élőben is megtapasztalhattam, hogy mennyire jó előadó: hihetetlenül pörgős volt, sokmindent elmondott, belefért az időbe, és még érthetően is beszélt 🙂 Voltak kódok, „online#8221; bemutató, tehát szerintem minden a helyén volt. Mellesleg betekintést nyerhettünk az Aqua felület szépségeibe is.

* Django: Python on Rails: Ugy gondolom, az altalam megtekintettek kozul messze ez volt a legjobb. Gondolok itt egyreszt az eloadasmodra, masreszt a tema ki- es feldolgozasara. Fantasztikusan hasznalta ki az idot, az eloadas elejen a bevezetot – a hetterinformaciokat gyorsan, de megis erthetoen, kifejezoen es jol mondta el. Az eloadas masodik – hosszabbik – reszeben egy blogot hozott letre. Ugyan nem tudnam utana csinalni, de megis felkeltette az erdeklodest es megadta a kezdo lokest.

Reklámok