That girl that girl

Az RTL-nek ennyire nem megy, hogy az aluljáróban kell leszólítania fiatalokat, hogy szerepeljenek nálunk? Buli lesz, Gábor, hidd el. Értem.

Haha, hazafele meg akartak késelni. Ilyen ebben a formában még úgysem volt, úgyhogy striguláztam. Mondjuk azért milyen kés az, amit a nyakadhoz szorítnak, és meg sem vágja? Fiatal cig[ány] lurkók voltak, és amikor elkezdtem futni, ettől a nyálkás valamitől kellően csúszó aszfalton elvágodtam, ezek meg elkezdtek röhögni rajtam. Legalább humoruk volt. Én is röhögtem magamon. A rendőrök a bejelentést követő két percen belül kint voltak. Tizenöt szirénázó rendőrautót egy helyen korábban csak filmekben láttam. A helyzet kellemetlen vetülete, hogy amíg ha engem össze-visszavagdostak is volna, én leszarom, de egy edzésről hazatartó fiatal srác vagy lányka nem biztos. Fuck the racists.

Amíg el nem feledem; szombaton a Trafó Bár Tangóban a Dreadzone Soundsystem lép fel, míg kicsit később, március 31-én a Süss fel napban a Crate Soul Pressure nyújt hamisíthatatlan hiphop muzsikát. Vendégként fellép MC Sena. Kostolóként ajánlom Keyser & Shuriken zenei műsorát a Tiloson.

Reklámok