Sportguy

Mondanám, hogy a tegnapi Copy Con gecijó volt, de távol essék tőlem ezen kifejezés használata. Amit empéhármakban feltettek a srácok, köze sincs ahhoz, amit koncerten nyújtani tudnak. Őket követte az Easy Life Natural, elektronikus dzsezzes hiphopos funkos pszichedelikus rockos muzsikát játszó formáció. Az énekesnőjüknek rettentően jó hangja van, és elmondta magyarul és angolul is, hogy mennyire szeret engem. Csak mert elhagyta a mobilját, én meg megtaláltam. Lól. Senát nem halottam, látni sem, vagy a Copy előtt volt, vagy átaludtam, ilyenek. A Bah Samba Soundsystem viszont egyszerűen szar. Lehet, hogy dubos, szambás és dzsezzes, pláne funkos, de táncolhatatlan teknó volt, amit ez a két angol DJ összehozott. Vélhetően nem csak én gondoltam így, mert az amúgy is kivételesen ürességtől kongó hajón reggel 2-kor már rólót lehetett volna húzni. Kultúrális koncert beszámolónkat hallották.

Ez a levél nem reklám, hanem a 2001. évi CVIII törvény 14. § (1) pontjában előírt hozzájárulás-kérő levél. Címét nem rögzítettük, listában nem szerepel nálunk.

Ühüm. Akkor mégis honnan van meg az email címem? Meg egy levél nem attól lesz kéretlen, hogy nem akarom megkapni? Küldjetek ti is az admin@alkudjunk.hu címre születésnapi jókivánságokat!

Rosszabbul élünk, mert 400 ezer munkanélküli van. Aztán szegények úgy látszik, elszámolták, most már 426 ezret vagy mennyit hirdetnek.

Reklámok