Súgd meg a terved

Minap reggel szemtanúja voltam, amint két biztonsági őr igyekezett kitessékelni egy nőt a metróállomásról. A nő derekasan küzdött, a két egyenruhás pedig többé-kevésbé higadtan igyekezett ellátni munkáját, csak szavak csattantak. Tárgynap estéjén bandukoltam hazafele, egyező metróállomás. Egy torzult arcú biztonsági őr keményen nagyokat rúgott egy feltehetően hajléktalan férfiba, akinek ajkait halk szavak hagyták el csupán, miközben megalázottan újra és újra feltápászkodott az esésekből. Légy szíves, ne bántsál.

Az MTI előzetes engedélye nélkül az interneten tilos az MTI honlapjára mutató, illetve az MTI site belső tartalmához vezető link elhelyezése.

Vicces puddingot ettek a fiúk, vagy a mi a baj? Egyfelől ők ezt milyen alapon korlátozhatják? A web hipertextekből áll, a hiper szócska pedig alapvetően a hiperlinkekre utal, amelyek biztosítják a web hálószerűségét. Furcsamód redundás volt ez a mondat, nem? És a Google-t mikor perlik be a másik több tízezer weboldallal együtt? (Csak mellékesen, failed validation, 244 errors)

Dead Mike’s song, avagy kiragadott négy perc az E-Klubból: Kezek, kezek, fel! Ómg.

Reklámok