Ha nem gond, légyszi küldd tovább

Das Leben lauft wieder mit mir, Gefühlen, Erinnerungen strudeln in mir. T erzählte mir, man sollte iPod Nanos nicht kaufen, denn sie zusammenbrechen und schmelzen leicht. Angeblich Apple wird eine neue Series (möglicherweise iPod µ, lól) im Frühling vorstellen. Bis dahin kauf Mini!

Az a legszarabb, hogy én egész végig abban a tudatban voltam, hogy ma szerda van. És hát nem. Ugyanolyan mint régen. A különbség csupán az, hogy mostanában semmi sincs, ami erőt adna, minden teljes intenzítással szívja az energiám. De ürömben az öröm (jól megfordítottam, mi?), hogy közepes jegyre vizsgáztam jogból, ráadásul a közgazdaságtan alapjai is meglett, négyes. Egyik se ötös, de most gecire örülök ezeknek. Örül!

Vártam a metróra. Elmentél előttem, óvatosan rám néztél, majd határozottan tovább mentél. Beérkezett a szerelvény, felszálltam, leültem, és elmélyültem a könyvemben, majd visszajöttél ahhoz a kocsihoz, ahova felszálltam, feltűnően körbenéztél, és leültél mellém – jobb helyet nem találván. Egy darabig figyeltél, majd majd te is elővettél egy könyvet, és olvasni kezdtél. A L térnél becsuktam a Regurális kifejezések mesterfokont, eltettem a táskámba, és vártam, hogy beérjünk az állomásra. Mindezeket te feszült izgalommal lested. Egy pillanatra rád pillantottam, amit te félreértettél, és elkezdtél csomagolni. Erre én felálltam, és leszálltam a metróról. Egy darabig még a tarkómon éreztem a tekinteted. Szegéjnl.

Te papír- vagy ruhazsebkendőt használsz?

Vajon a vindóz szerint az aláhúzás karakter miért nem tartozik a word csoportba? Vajon a Putty miért nem képes azokat a szájbabaszott URL-ket protokollal együtt kijelölni? Más kérdésem mára nincs. Geek rovatunkat hallották.

Cséfinek pedig ne keresd a blogját, elfogyott. Ha te kerested nálam a GWS-t, akkor Google, mert fogalmam sincs miaz.

A Black Eyed Peas “Pump It” c. számát küldeném. Pulp fiction remix.

Reklámok