I’m sexin you

Vajon miért mindig az olyan emberek kerülnek vezető beosztásba, akik szakmailag a kevésbé képzettebb réteghez tartoznak? Vajon tipikusan a lusta emberekből lesznek a programozók, vagy a programozás nyújtotta eszközök tesznek lustává? A helyes megfejtésért Kubu.

[16:43] <@sonderling> nahat dicseroszotse hallottam még soha semmimre toledse

Tegnap H meggyújtott egy szál cigarettát. Érdeklődve néztem egy darabig, majd a faszomat érdekli kitöréssel a doboz után kaptam, amiben azonban már nem volt dohány. Ez egy isteni jel volt, én tudom. Retek, ne dohányozz! De a kedvencem továbbra is a viv. Beírod, hogy wiw.hu, ls belépsz, majd beírod, hogy http://www.wiw.hu, és léphetsz be megint, végül ugyanezt eljátszhatod az iwiw.hu doménnel is. Természetesen felvetődik, hogy ez bug* vagy feature. Én kimondottan szeretem ezt a típusú működést, ugyanis iwiwre az én profilom töltődik be automatikusan, wiwre P-é. Well done!

A kínai horoszkóp, hiába győzködsz, nem butaság. H-vel beszélgettünk róla, hogy amennyiben úgy érzed, hogy semmiféleképpen sem rólad szó, talán veled van a baj, nem megfelelően élsz. Feltéve, hogy élsz egyáltalán. Mert ahogy te élsz, bazmeg, azt én életnek sem nevezném. De ne vedd a szívedre. Nem vagy egyedül.

A Black Eyed Peastől küldeném a Sexy c. számukat. Köszi. I’m a freak and I know it.

* És az vajon miért van, hogy a Wikipedia szerint a bug szócikk magyar megfelelője a kernel panic?

Reklámok