Figyelj, haver!

Ha addig nem döglök meg, márciusban ismét színpadra, Retkes. Aki nálam illegális zenét keres, üzenem: itt olyat nem talál. Hofi Géza CD-imet viszont szívesen kölcsönadom.

Új év, új pillanatok, új illatok, új filmek, új koncertek. Hiány idén sem lesz semmiben sem. Ha akarod. Jövő hét csütörtökén az m1-en a Visszajátszást adják késő este, míg másnap 23.00-kor a Rövidfilm a gyilkolásról c. lengyel filmdrámát tekintheted meg a Duna tv-n. Kicsit előre szaladok, és örömmel jelentem, hogy február 11-én a Zagar–Fabricius páros koncertezik Music for Psychedelic Tales fedőnéven a Trafóban. Jegyár 1500 Ft. Aki addig nem bír magával, hajón 21-én fellép a Dub Pistols. Olcsónak nem az, de jó. Izelítőnek hallgasd tőlük a Cyclone c. nótát. Keddenként pedig minden héten továbbra is Jailhouse a reggae, dancehall és underground hip-hop szerelmeseinek.

Élénk, határozott személyiség vagy. Gyakori sikereidet vonzerődnek, s határtalan akaraterődnek köszönheted. Helyt állsz, akár a legkülönbözőbb helyzetekben is, de különösen akkor tündökölhetsz, ha megfigyelőképességedre, emlékezetre, aprólékosságra van szükség.

Szereted a jólétet, s mivel minden Patkány a győzelemre született, ritkán találni köztetek sikertelen embert. Egyetlen veszélynek lehetsz kitéve, hogy túl sok dologgal foglalkozol egyszerre, elaprózod magad, kimerítve összes energiádat. A pénzt tiszteled, sőt olyan szoros vele a kapcsolatod, hogy néha még fösvénynek is szoktak nevezni.

Nagy szerepet tulajdonítasz magánéletednek, szereted ha sokan forognak körülötted. Még a legtávolabbi rokonaiddal is fenntartod a kapcsolatot. Otthonodban is állandóan cselekvő, hasznos ember próbálsz lenni.

Annak ellenére, hogy családod, barátaid néha menekülnek ingerlékeny, ideges természeted elől, kíváló társaság, nagyszerű társ vagy.

Tegnapelőtt az Anima előzenekaraként lépett fel Varga Zsusza és bandája. További trágár kifejezések elkerülése végett nem illetném semmilyen jelzővel produkciójukat. Ellenben a dub-banda ezúttal is hozta formáját; aki nem volt, bánhatja. A két csapat összetartását pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Zsuzsi perfomansza alatt egy szétszívott Juli táncolt lelkesen, utána pedig cseréltek, Anima alatt Zsuzsika drága (aki mellesleg ugyanúgy néz ki, mint L nővére) rázta beleéléssel.

Állítólag ezen a szilveszteren az volt a menő, ha nem basztál be. Hát te? Hát én! Volt coitus.

Reklámok