Oldskul hollawud

Múltkor vártam a HÉV-végállomáson, és a hangosbemondó megszólalt: „a kettes vágányon szolgálati kocsi áll be, kérjük ne szálljanak fel”. Ezt egy kedves női hang megismételte vagy tízszer. És hiszed vagy sem, bazmeg, de amikor megállt a szerelvény, a tömeg megindult, hogy felszálljon.

Szeretném bemutatni az Arkadia gyümölcsitalt. A Kubuval megegyező kiszerelesékben (0,3 és 0,7 l) kapható, az üveg formája is a Kubut idézi. Az ízvilága nagyon kellemes. Míg a Kubu 35-50% közötti gyümölcstartalommal bír, addig az Arkadia min. 50%-os, és a Plusban 79, a nagy 140 Ft. Azt zárójelben megjegyezném, hogy tényleg gecifinom ez is.

Azért milyen kemény, Nagytétényben figyeltem egy McDrive-ot; átlagosan egy vendéget három perc alatt szolgáltak ki. Ha belegondolsz, ez nem olyan vészes, ennél többet simán állsz bent is. Na de! azt is figyeltem, hogy 6-7 kocsi mindig állt, ami annyit tesz, hogy a nyolcadik autó már több mint 20 percet fog várni. Húsz percet egy hányásért. Semmi ingerenciájuk nincs az embereknek?

Csak úgy, csak neked: no more pain

Reklámok