Józanodjon, aki akar!

A piros hetessel zötykölődtem hazafelé. Egy harminc év körüli nő ült előttem. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy elmélyülten a jobb fülében turkál, majd megcsodálja a mutatóujján felgyülemlett sárgás váladékot, és — nem viccelek, érted — lenyalja. A történethez még hozzátartozik, hogy a következő percben már kábultan feküdt az ülésen. Szerkesztőségünk drog tartalmú anyagra gyanakodva reprodukálta a vázolt esetet, de semmilyen bódító hatást nem tapasztaltunk.

Te kit látnál szívesen a következő Szigeten? Én őket: Chemical Brothers, Ez3kiel, Lamb, Asian Dub Fundation, Moby, Da-Phazz, Jamiroquai, Smoke City, Barrington Levy és Stereophones — a teljesség igénye nélkül.

Ez a megaszar Tilla vagy ki könnyedén elejtette, hogy Lennon se a szépségéért választotta Yokot. Nem is az a baj, hogy ilyen van (de), csak miért a tévében? Cirkuszi elefánt vagy állatkerti majom hogy nézni kell?

Ha a helyes igaz és hamis válaszokra 5-5 pont jár, de a hamis indoklás nélkül csak kettőt ér, akkor hogyan célszerű a három fennmaradó üres helyet kitölteni a lehető legnagyobb profit elérése végett? Nagyjából ezzel telt el az utolsó félórám a vizsgán — megvártam, míg megszárad teljesen a kabátom.

My daily base: Spider’s Web
Játszani is engedd: http://totalcontrol.uw.hu/

Reklámok