cassios theme

Énmagam minap: De még szomorúbb, hogy lenne esélye egy jobb blogra, de néhányszor úgy szarrá alázta magát, hogy nem tudom komolyan venni. Úgy szar az egész, ahogyan van, a tomket free mozgalom ótvar, ráadásul azt mondja, hogy aki nem valid, az a saját hülyeségét bizonyítja. Akkor, kedves webdizájner, készíts bazmeg olyan oldalt, amely rendesen megjelenik IE alatt is. Ja, az Internet Explorer szar, kapitalista és pénzes? Hm, még mindig a látogatók 60-80%-a (az oldal típusától függően) ezt használja.
(Már régen olvasgattam ezeket a bejegyzéseket, de most valamiért fölkúrta az agyam, nem tudom, hogy miért. Múltkor végigröhögtem, de most már nem bírok nevetni.)

Nahát, te is nevetsz rajtam, én is nevetek rajtad.

Örülök, hogy ilyen részletesen kifejtetted, hogy szerinted miért szar az egész, biztos magvas gondolatok húzodnak meg mögötte. Az Internet Explorer pedig nem szar. Ki-ki az izlésének megfelelően eldöntheti, milyen eszközökkel fürkészi a világhálót. Ha fekete-fehér tévéd van, ne bosszankodj, mert nem látod a színeket. Ha IE-t használsz, ne bosszankodj, mert nem, vagy csak helytelenül jelennek meg a korszerű webes technikákra épülő lapok, alkalmazások.

Reklámok