kirakodovasar

Tegnap milyen srácot tinédzsert férget láttunk R-zal! Pfúj bazmeg, mindig úgy érzem, ennél már nem lehet korcsabb a világ, és de. Képzelj el egy olyan valamit, ami csontsovány, mintegy egynyolcvan, kopott csőszárú farmert hord, fekete tornacipő, rózsaszín gyűrött póló, csíkos zakó, zsíros, barna, vállig érő haj, amit egy reklám baseball sapka koronáz, és mindehhez egy ocsmány pofázmány, rúzsozottnak tűnő ajkak és féregmozgás. Emellett a hím mellett pedig állt egy nőstény, ami inkább mozgását, nőiességét és öltözködését tekintve pedig hímnek tűnt. Na ilyen a pesti szombat éjszaka!

A kis francia forradalom: Antoine Germa szemtanúként írott cikkében több, a francia médiában elterjedt (így a magyar sajtóban is átvett) hazugságot cáfol. Ezek közt is az első: a fiatalokat tényleg üldözték a rendőrök, annak ellenére, hogy nem követtek el semmi törvénysértőt. A forrongások azért törtek ki a városban, mert a két ártatlan fiatal bár nem a rendőrök keze által, de meghalt e hajszában.

Nem damage, amit keresel, hanem demage. És itt van: electro jazz

Lövöldözés a Nyugati aluljáróban: A tegnapelőtti blogban meglehetősen futólag számoltam be arról, hogyan gyilkolták meg kis híján Loydit a tetv*s cigányok. (Ha még egyszer valaki számon kéri tőlem, miért nevezem őket tetveseknek, esküszöm, kiverem a fogait!) Olvassátok el tőle magától, első kézből, hogyan zajlott a Nyugati téri aluljáróban a lövöldözés, mennyire hajszálon függött, hogy ezek az alsóbbrendû szemétládák meggyilkolják a barátomat, és mennyire nevetséges a “bűnüldöző szervek” hozzáállása a dologhoz…

Na már most én nem akarok védeni senkit sem, bazmeg, de amikor látom, hogy mi az ábra, nem állok neki jobbra-balra nézegetni, hanem megkettőzöm a lépteimet, ha pedig hallom, hogy jönnek utánam, futok a gecibe. Persze, én nyuszi vagyok. Ilyenkor mindig az a mondás jut eszembe, hogy aki hülye, haljon meg. Jelen esetben majdnem sikerült. Azért férgesül ennyire a világ, mert életben maradnak az életképtelenek. Régen aki korcs volt, zsupsz a Taigetosról.

Instant rapper: instant.jpg

Reklámok