Warning: E-mail viruses detected

Mean machine (Gépállat) nem rossz, és a Kids (Kölykök) is elég jó alkotás. Jut eszembe, előnyt nem lehet kiaknázni. Egy lehetőséget annál inkább, egy előny az már egy adottság, egy helyesen felhasznált lehetőség. De csókoltatom a Radio Café kedves hírolvasóit is, bazmeg ennyi beszédhibás, őző picsát egy helyen, aki egy mondatot nem bír felolvasni anélkül, hogy kétszer ne futna neki. Én sem tudok, de engem nem is ezért fizetnek.

A hajbalzsam pedig klassz. El tudtam képzelni, hogy létezik ilyen, de valahogy korábban még sohasem találkoztam vele. Pedig tényleg kurvajó. Sokkal selymesebb lesz a hajad, és uszoda után sem marad benne a klór, hanem olyan, mintha frissen mostad volna.

Felülés és hasizom, ha kerested.

– Doktor Úr, mostanában másnak hiszem az embereket, mint amik valójában!
– Értem hölgyem, de most már megkaphatnánk a két sört, és a pizzát, amit 1 órája rendeltünk?

Holnap Halottak napja. Szarok bele. Nyílván ez annak tudható be, hogy primitív és erkölcstelen vagyok. A temetés egy hagyomány, persze már régóta ez is csak egy jó üzleti fogás, hogy megvedd anyád is kétszer. Feltehetően istennemfélő nézeteim nagyban meghatározzák, hogy nem hiszek semmilyen túlvilági életben, lélekvándorlásban, magát a temetőlátogatást pedig csacsiságnak tartom. Ha valaki jelent számodra bármit is, neki attól nem lesz jobb, hogy gazokat hánysz a sírjára. Benned élnek elhunyt hozzátartozóid. Jobb esetben.

Töklámpás: PumpkinPatch.jpg
Hippi küldi: phantom_land.mp3
Ugrás: Ughhh.mpeg

Reklámok