nincs talalat

Dzsonnival múltkor megtárgyaltuk, el kéne játszani, hogy a drogériában megkérdezzük kedvesen a kisegítő lánykát, ne haragudj, de csak S-es méretben árultok óvszert?

Avagy nekrolog a Vilag Legrettenetesebb Golyosdezodorjarol/nak/miatt.: Basszus, kinyitottam a furdoszobaszekrenyt, es ott vigyorgott ram Vilma, a rettenetes golyosdezodor (ez amolyan figura etimologica). Vilma arrol ismerszik, meg, hogy egyreszt rettenetes, masreszt van vagy nyolc eves, harmadreszt pedig uldoz engem. Egyelore szerencsere nem tamadott meg.

A tipikus esete, amikor valaki nagyon okos akar lenni, csak éppen mégsem az. Hát igen, akárhogy is nézzük, ez kőkemény égés. T.i. amire kedves írónőnk gondolt az egy mezei megszemélyesítés (Vilma személyében), csak az nem olyan hangzatos persze, mint a sokat sejtető figura etimologica, ami pedig szótő ismétlés valójában (pl. halálnak halálával halsz).

Láttam a Donnie Darkót, a Négy szobát, és kisvártatva a Kölykök kerül terítékre. Az első kettő nem rossz, utóbbi pedig hamarosan elválik, habár Ricsitől jó ajánló levelet kapott.

Ha a Narancs, Tetves és Dugót kerested, nesze: ekkora bendobe mijafasznak? Ha [a] székredesést, íme: h1h1. Egyéb óhaj, sóhaj? Illetve további két video, amelyeket úgy emlékszem nem linkeltem, pedig: ALLAT.wmv (~4MB), FergusonandFriends.wmv (~8MB).

Ketten rakják, Hősökön: 1127611899-assOBSESSED3.screens.1.jpg

Reklámok