fogyaszto vagy?

Hogy most lehetett volna egy órával többet aludni, sebaj. — Tegnap szembesültem egy újfajta reklámfogással. Kislányok kereszteződéseknél hatalmas táblákkal ácsorognak, majd amikor pirosat kapnak az autók, elébük rohannak, és a következő zöldig mutogatják magukat. Azért vannak még fos melók. (Állítólag ez régiszar, és korábban fekete srácok is tolták már.) Amúgy olyan végtelenül nagy minőségi fejlesztés lenne, ha végre kishazánk gyöngyszem mobilszolgáltatói a pontos időt is továbbítanák, így az arra képes eszközök automatikusan átállhatnának az aktuális időszámításra?

A pénteki teszt egyik kérdése a következőképpen szólt. Az alábbiakban a K+F gazdasági tényezői közül négyet soroltunk fel. Találja meg a kakukktojásokat! Richtig öt választási lehetőség volt. Az eset fintora, hogy az előadó óra elején külön felhívta a figyelmet, hogy ahol többesszámban fogalmazták meg a kérdést, várhatóan több jó választ is kell jelölni.

Talán buszmegálló, de a lényeget nem befolyásolja, asszongya: Egyéves a Chevrolet Magyarország. Na bazmeg! A mélyen tisztelt reklámember végre megörült, hogy eszébe jutott, az egyéves kifejezés egybeirandó, csak azt felejtette el, hogy csupán akkor, ha a minőségjelző szerepét ölti magára. Állítmányként az bizony két kibaszott szó. És ezek akarnak az iskolákban kevesebb nyelvtan órát.

Nyuhu’s listening to Donnie Darko’s soundtracks. Tegnap 2xCoitus mens.

Aki nem lép egyszerre: owned15.jpg

Reklámok