dedicated to

H várt a sorban, előtte pedig egy öreg néne épp sajtos falatkákat rendelt. Eladókislány szépen betette őket egy zacskóba, mire nénink ráförmedt, hogy vannak ott nagyobb falatkák, ugyan cserélje már ki, elvégre ő négyet vesz, úgyhogy megérdemli, különben is teljesen kedvesen kérte és egyébként is. Mikor elment a néni a sorban mögötte álló férfi megjegyezte, hogy addig nem akar házasodni, amíg ilyen nők vannak.

Tegnap írtunk a KFC panaszkönyvébe. Rendeltünk, fizettünk, leültünk kajálni. Étkezés közben pedig egyszer csak ott termedt az étterem biztonsági megbízottja, és kissé nyugtalan, emelkedett hangsúlyban tájékoztatott minket, hogy menjünk máshova enni, itt nem lehet, zárt körű rendezvény, mint ahogy az ki is van írva. Természetesen nem volt kiírva, illetőleg a “Kedves Vendégeink! A játszóház zártkörű rendezvény miatt zárva tart.” feliratot távol éreztük magunktól. Persze, az is más lett volna, ha az őr kedvesen, megértően megkér minket egy távolabbi asztal elfoglalására. Az is érdekes, hogy ez a jóképességű őr végig nézte, amint elfoglaltuk a helyünket, mert ugye akkor furcsa lett volna szólni, amikor még nem eszünk. A csoportvezető kislánynak miután jelentettük az incidenst, először nem akaródzott kiadni a panaszkönyvet (amihez természetesen nincs joga), állítása szerint jól láthatóan ki van függesztve egy tájékoztató transzparens, továbbá valami bólyákról is hablatyolt, amikkel le van választva a terület. Természetesen őt is tájékoztattuk ezek nemlétéről.

Valami jó fog veled történni 13-16 óra között holnap, ami bárhol megtörténhet. akár a neten, akár a suliban, utcán, bárhol. Ha kitörlöd ezt a cuccot szerencsétlenség lesz urrá rajtad 10 párkapcsolatban 10 éven át.. De ha elküldöd 15 embernek máris biztonságban leszel 15 percen belül.

Lehet szellemileg ép, aki ilyeneket küldözget?

Reklámok