Nálad alvás

FüGe (volt): Most már látom, hogy eddig a sötétségben éltem.

Internet Explorerrel nézegetem az internetes honlapokat, mert az a legjobb, Windows XP alatt, amit megvettem, Microsoft Wordben írom az e-mailjeimet, mert abban tudok színesen írni, amit aztán Microsoft Outlookkal küldök el, mert csak az az egy levelező van. Tűzfalat, vírusirtót nem használok, hiszen csak az illegális programok nem biztonságosak.

Minden nap megnézem a hitéleti magazint a tévében, hogy útmutatást kapjak, aztán megnézem a Híradót az RTL Klubon, mert az hiteles hírforrás. A hírekhez az Indexen olvasok hozzá, mert az egy igényes honlap, ahol hozzáértők írják a cikkeket.

Ha csak tehetem, mindig eldobható csomagolásban veszem az üdítőt és az ételt, mert azt egyszerűen csak ki kell dobni.

Még nem tudom, hogy tánctanár vagy stylist leszek-e.

Képzeld, szombaton teljesen elképedtem, milyen információmorzsa birtokába és kitől jutottam. Felszállt a HÉV-re egy rakat csinos (NEM) szőke tucatliba, akik mint édes (NEM) csevegésükből kitűnt éppen a Morrison’s [Music Club] felé vették az irányt, mert “ott király a buli”. No hát, tőlük tudtam meg, hogy valamely mobilszolgáltatónál (sajnos ez az adalék a beszélgetésből nem derült ki) bevezettek egy olyan lehetőséget, hogy amennyiben valaki csak rád csörög (értsd ez alatt, hogy megvárod, míg egyszer kicsöng, majd leteszed), akkor kérhető, hogy a szolgáltató küldjön egy olyan sms-t, melyben tájékoztat, hogy X időben Y személy kérte, hogy hívd vissza — ahahaha. Ez milyen?

A Slashdottal pedig az a baj, hogy régiszar és csak hype.

Reklámok