The Ultimate Collection

Linamano: Most kicsit szomi vagyok. Meghalt Manó, a hörcsögöm. 😦 Annyra rossz amikor elvesztesz valakit. Még ha az egy pici állat is, aki sose szólt hozzád…

imperator: Már biztos említettem ezt a civil szervezetet, ki is volt rakva a bannerjük az oldalamon, a linkek közé. Leszedtem… Miért?… Mert nem vagyok hajlandó semmilyen szinten azonosságot vállalni olyan emberekkel, akiknek bármi, köze van a Tilos rádióhoz. Műsorvezető vagy a Tilos rádióban? → Nem vagyunk barátok. Hallgatod a Tilost? → Nem vagyunk barátok. Haverjaid a Tilos rádiósok, vagy azok akik szeretik? → Nem vagyunk barátok. Interjút adsz a Tilosnak? → Nem vagyunk barátok.

Mi egy pár vagyunk. Lehet minket kukkolni,fotózni,videózni. A képek vagy videók ha készülnek a Tieid, de egy másolatra igényt tartunk. A fő szabály: hozzánk érni bármilyen formában is TILOS! Tehát ránk élvezni is és lepisilni is tilos, s mi sem érünk Hozzád! […] A 30-as szám mindig itthon van, csak akkor vesszük fel, ha mi is itthon vagyunk, a 70-es szám pedig Krisztiáné, ő veszi fel.

Tőle már nem mertem idézni, ami sok, az sok: http://www.psy.freeblog.hu/

Reklámok