SplashPhoto for Palm OS

Képernyőfotó: SplashPhoto for Palm OSA Tungsten T3-assal gyárilag felszerelt képnézegető (Photos) hagy némi kivánnivalót maga után. Például nem képes a fotók nagyítására, ami egy tenyérnyi kijelző esetén nem biztos, hogy az előnyök közé soroltatik. Itt jön képbe a SplashPhoto for Palm OS névvel fémjelzett alkalmazás, amely többet között immáron erre is képes.

A programot 30 napig használhatjuk bérmentve. A deszktop felülethez szokott felhasználók letölthetik az alkalmazás Windows és Mac OS alatt futó komponensét, de — ami számomra igazán vonzó tulajdonsága volt — egyből telepíthető a PRC is, nem szükséges közbenső réteg használata. Képes a jól megszokott képnézegető funkciókat ellátni: belső és/vagy külső memóriára másolt fotóinkat katetóriákba rendezni, azokat különböző nézetek szerint, akár diasorként megjeleníteni. A program támogatja a nagy képernyőt (320×480) is. Egyedüli hátránya túlzott érzékenységében rejlik, aminek köszönhetően sokszor visszaugrik a képböngészőbe a kinagyított fotóból.

T3 felhasználóknak szükséges egy kompatibilitási csomag telepítése. A SplashPhoto további PDA-khoz is elérhető. A FüGével közösen szerkesztett Palm magazin hamarosan megszűnik. Az ott felgyülemlett írások kettőnk blogján kapnak hamarosan publicitást.

Reklámok