kemejn dolgok vannak

[origo]: A biciklisek miatt 18 órától időszakosan több helyen is leállítják a forgalmat. A 4-es és 4-es gyors buszok csak a Gyöngyösi út és a Mexikó út között közlekednek. A 4-es és a 6-os villamosok este hat órától pedig a Moszkva tér és az Oktogon között, valamint a Blaha Lujza tér és a Dél-Budai végállomások között járnak.

azajo ebben h lemernek ojjan dolgokat irni hirkent ami hazugsag. merfog jarni a villamos zavartalanula felvonulas alattis esa buszok is. ezt mirendezok is tudjuk deerdekes modona bkv is igy tuggya.

A BKV Rt. részvétele az Európai Mobilitási Héten: A vasárnapi rendezvény elsősorban a kisföldalattival közelíthető meg. A forgalom elől lezárt Andrássy út miatt a 4-es autóbuszok terelt útvonalon közlekednek, a főutat keresztező villamos és trolibuszforgalom közlekedése nem változik. Szeptember 22-én, a Nemzetközi Autómentes Napon az Andrássy útat lezárják járműforgalom elől, de a felszíni tömegközlekedés, így a 4-es autóbuszok a munkanapi forgalmi rend szerint zavartalanul járnak.

tehat akkor? aza erdekesh szamomra mindig kiderul h amejjik temaban kicsit otthonvagyok eslatom h annakkapcsan mivel amittyaka nepet azeppen nemugyvan. esnyilvanvaloan ezmindenben igyvan plane h azen csokkent agyam sokaignem terjed.

ezt marregota szeretnem megmutatni: bullet

Reklámok